30 balandžio, 2024

Ar mūsų automobiliui reikalingas draudimas? O būstui, – draudimas reikalingas? Kad galėtumėte jaustis saugūs, saugotės pačiais įvairiausias būdais, ir nuo ne laimingų atsitikimų draudimu ir nuo turto sugadinimo papildomu draudimu. Norint jaustis saugiai reikia pasirinkti patikimus būdus tai apsaugai įgyti. Kaip būtų galima apsaugoti mobilųjį telefoną, bei jame esančią informaciją nuo informacijos nutekinimo ir kitaip praradimo Jūsų telefone. Jau turime Jums pasiūlymą, tai yra – antivirusinė programa telefonui, kad kompiuteriuose būtina įrengti antivirusinę sistemą mes jau tai suvokėme prieš keletą metų, kai įvairiausių nelegali programų „dėka“ Jūsų kompiuteris sugedo ar net prarado visą jame saugotą informaciją. Pasimokę iš savo klaidų, o gal iš aplinkinių, mes nuo šiol saugiai diegiame pačias pažangiausias antivirusines programas savo kompiuteriams, tačiau dar iki šiol nesuvokiame pavojaus mąsto, kas būtų jei taip pat nutiktų ir Jūsų telefonui, kuriame saugoma, visa informacija apie jus, ir visi Jūsų slaptažodžiai, bei žinoma bankiniai prisijungimai.

Pakliūti į šią nemalonią situaciją, kai telefonas užstringa ir Jūsų telefone esanti informacija nutekinama, bei Jūsų bankiniai duomenys nukopijuojami, nenorime niekas, taigi, kad visa to išvengti reikia pasirūpinti savo telefono saugumu, taip pat, kaip kad rūpinamės mūsų kompiuterių saugumu, kaip kad rūpinamės savo namų saugumu.

Užsisakę antivirusinę programą savo telefonui, ne tik, kad išvengsite ateityje papildomų rūpesčių ir išgąsčio, tačiau ir apsidrausite, kad Jums tokios situacijos nenutiks. Vos keleto eurų mokestis, leis Jums jaustis saugiai ir be rūpesčių naudotis savo mobiliuoju telefonu, bet kur ir bet kada, nes antivirusinė sistema kurią, jūs susidiegsite į savo mobilųjį telefoną apsaugos jus nuo programišių atakų, virusų, kuriuos galite parsisiųsti su neaiškiomis nuorodomis ir svarbiausia padės nustatyti lokacinę ir vietą kur yra Jūsų telefonas, jei netyčia jį pamestumėte.

Saugumas ir dar kartą saugumas svarbiausia, nesvarbu kokiu būdu Jūs saugotės. Saugokitės ir visada pasirūpinkite savo daiktais, savo turtu, bei žinoma savo asmeniais duomenimis, kad niekas negalėtų jais pasinaudoti.